Hoe doe je het toch?! – Deel 6 – Inspiratie en kennis zoeken

Hoe doe je het toch-!

Om ervoor te zorgen dat ik gemotiveerd blijf en voor inspiratie volg ik diverse personen en websites. Dit is een begin van de lijst van sites, blogs en personen die ik volg. Als ook de apps die ik gebruik, zoals je ziet heb je er daar niet veel van nodig.

Dit is slechts een selectie, als jullie willen zal ik deze regelmatig aanvullen met nieuwe links.

Voor mij is inspiratie een groot deel van gemotiveerd blijven, wanneer ik op Instagram allemaal lekkere (en ‘gezonde’) maaltijden voorbij zie komen krijg ik inspiratie voor mijn eigen eten. Wanneer ik mensen zie sporten (maakt niet uit wat voor sport) krijg ik zelf zin om te sporten.

Het werkt misschien niet altijd, maar het zorgt er wel voor dat ik op de hoogte blijf én gemakkelijker zelf aan de slag ga. Ze zeggen niet voor niets ‘omring jezelf met gelijkgestemden’. Het werkt namelijk écht, anders was ik waarschijnlijk weer terug bij af..

Dus doe je voordeel met bovenstaande links, sla deze pagina op in je favorieten en kom over een tijdje nog eens terug als je weer inspiratie nodig hebt 😉

Vertel me, wat denk jij?