A tot Z van mij – T van Toyota Aygo

Mijn trouwe koekblikje van Toyota heb ik inmiddels dik tweeënhalf jaar! Gekocht in maart 2013 om mee naar mijn werk te kunnen als het weer te slecht is voor de motor. Hoewel dat niet helemaal zo gaat als bedoeld (ik pak veel vaker de auto dan de motor, haha), want het is zo makkelijk om de auto te pakken!

Kleine blauwe autootje

Ik heb pas één grote onderhoudsbeurt gehad, daar moesten wel wat grote dingen worden aangepakt waaronder een olie lek, maar dat is werkelijk alles wat ik voor alsnog aan kosten heb gehad.

De voordelen van zo’n klein autootje zijn super, weinig wegenbelasting, lage verzekeringskosten en ik kan ‘m werkelijk overal parkeren. Kleine plekjes prop ik ‘m zo tussen, geweldig, scheelt een hoop frustratie in het zoeken naar een parkeerplek.

En ondanks het feit dat het een klein autootje is, zit er heel veel vermogen in. Ik scheur heerlijk door de stad & over de snelweg, ik kan niet meer zonder en kan deze zeker niet missen 🙂

Vertel me, wat denk jij?