A tot Z van mij – S van Sandien’s MiniWorld

Op dit domein ben ik in 2011 begonnen met bloggen. Hoewel je niet alle blogs meer ziet, omdat ik aardig wat heb opgeruimd, ben ik toch al even bezig. Voordat ik Sandien’s MiniWorld had, was ik op een kleine website mijn Fimo creaties aan het plaatsen. Ik was daar mee bezig en wilde een online plek om dat op kwijt te kunnen. Toen heette mijn site (heel origineel) FimoWorld.

Gelukkig ben ik snel overgestapt naar Sandien’s MiniWorld.

Sandien-judoWaar komt Sandien’s MiniWorld vandaan?

De naam komt van mijn online nickname én het feit dat ik blog over mijn ‘kleine’ wereld. Mocht je op een andere site trouwens een Sandien tegenkomen, 9 van de 10 keer ben ik het.

Mijn ‘mascotte’ is gemaakt door een oud-klasgenoot van mij, ik heb deze gedigitaliseerd, een judopakje aangetrokken en in mijn logo gezet. Het is een prima weergave van mij.

Waarom blog ik?

Het idee van een eigen online plek is heerlijk, ik kan hier kwijt wat ik de wereld wil vertellen. Ook al ben ik nog steeds zoekend naar wat ik met mijn blog wil. Door mijn A tot Z serie heb ik mij verplicht tot regelmatig bloggen, wat ervoor heeft gezorgd dat ik plezier in het bloggen vasthoud. Het zoeken naar nieuwe onderwerpen die zich onbewust makkelijk aanbieden, het maken van foto’s en het schrijven van mijn gedachten is heerlijk ontspannend.

Wat voor blogs schrijf ik?

Het begin was over fimoklei en datgene wat ik er mee maakte, daarnaast kwam er af en toe iets voorbij wat ik had gefotografeerd en heel af en toe iets persoonlijks. Sinds begin 2015 wil ik iets meer met mijn blog doen, dus kwam de A tot Z serie erbij en probeer ik met regelmaat te schrijven (dat is lastig!). Hellofresh maaltijden heb je voorbij zien komen, haakwerkjes en sinds kort geef ik een kijkje in mijn levensstijl.

LIFESTYLE

Wat ga ik doen met mijn blog?

Ik wil meer bloggen over mijn levensstijl, ik denk dat de blogs die ik daarover kan schrijven écht toegevoegde waarden bieden. Het begin leg ik met mijn “Hoe doe je het toch?!” serie. Vanaf daar kan ik updates geven over hoe het omgooien van mijn levensstijl gaat, of ik vetmassa kwijt ben geraakt (dat heb ik nog teveel..), of ik sterker ben geworden en daarmee dichter bij mijn doelen kom. Welke trainingsschema’s ik heb, wat voor eten ik koop en klaarmaak, welke recepten daar bij komen kijken en wat voor nieuwe kleding ik heb gekocht!

Oh, ook de opleiding tot Judoleraar A zal geregeld voorbij komen. Genoeg materiaal om de komende tijd mee door te komen. Ik heb wat andere persoonlijke blogs klaar staan, maar ook reviews van apps en goodies. Dus de bedoeling is om meer een lifestyle blog te worden de komende tijd.

Ga jij mij volgen?

Vertel me, wat denk jij?