De data van mijn opleiding zijn bekend!

IMG_1059Eindelijk, ik weet waar ik aan toe ben! Mocht je het nog niet hebben gelezen, ik ga komend ‘schooljaar’ de opleiding tot judoleraar A volgen bij de JudoBond, wat betekent dat ik in september ga beginnen!

Ondanks dat kneep ik ‘m wel een klein beetje, omdat ik begin september nog een week op vakantie ga en hoopte dat de eerste lesdag niet in die week zou vallen. Gelukkig is de eerste dag pas op 20 september, dus geen problemen! 😀 Kunnen we rustig de hele week op vakantie zonder twee dagen te moeten skippen. Het is namelijk een vakantie met mijn ouders samen, wel zo leuk om dan de hele week te kunnen gaan.

Het enige wat ik nog moet regelen is een tweede praktijkbegeleider, iets waarvan ik niet wist dat ik die al had moeten regelen. Dat is niet zo handig om nu in de zomervakantie te moeten regelen, maar ik ga wel mailen in de hoop dat ik ergens kennis kan maken. Wish me luck!

One thought on “De data van mijn opleiding zijn bekend!

  1. Geweldig Sandra, opleiding voor judo leraar. Echt een uitdaging die bij jou past lijkt mij.
    Kijk ik ben een ervaren praktijkopleider, maar niet op dat gebied haha. Ik ben wel een ster in het vallen, dus zou vaak de grond kussen. Ik wens je veel succes. Pa, ma en vriend zullen bere trots op je zijn. groetjes, Hanny.

Vertel me, wat denk jij?