A tot Z van mij – O van (Online) shoppen

Wie houdt er nou niet van? Online al die winkels doorlopen, koopjes jagen, kortingen zoeken en na het bestellen wachten op het pakketje. Daarnaast is online shoppen simpelweg ideaal, geen tijd verspillen met het lopen door winkels, reistijd naar de winkel en niet hoeven sjouwen met alle spullen.

Gelukkig zijn er heel veel online shops, die maken het zoveel makkelijker. En niet alleen kleding wordt bij ons online gekocht, juist niet! Ook sportspullen, voedingssupplementen, games, dierenbenodigdheden en allerlei andere dingen. Ik denk dat ik niet meer zonder online shops kan 😉 Vooral het leuke gevoel van het openen van zo’n doos en alles uitpakken, heerlijk!

Gelukkig ga ik ook nog graag ‘gewoon’ shoppen in echte winkels. Heerlijk een ochtend, middag of een hele dag er op uit en winkel in en winkel uit. Tip: ga eens shoppen in CentrO Oberhausen in Duitsland, superleuk!

2015-04-02 16.06.00

Vertel me, wat denk jij?