A tot Z van mij – N van Nerd

Voor een meisje ben ik een behoorlijke nerd, het begon ooit met de Power Rangers, daarna Pokémon, Dragonball Z en vervolgens Star Wars. Inmiddels zijn daar diverse games bij gekomen, van Disney Infinity en Zelda tot Uncharted en Diablo 3. Of andere anime en manga zoals Sword Art Online en Attack on Titan.

T-shirts

De laatste tijd ben ik fan van nerd-shirts. Ik volg Qwertee en RIPT apparel elke dag om te zien wat voor nieuwe designs ze hebben. Elke dag hebben zij één of meerdere designs waarvoor je slechts 24u hebt om ze te kopen. Daarna zijn ze nooit meer te bestellen (soms komen ze terug, maar dan moet je mazzel hebben).

Sommige shirts zijn cross-overs van twee verschillende films/games/anime en vragen enige kennis om ze te snappen 😉 Zoals mijn Jedi Corps shirt die je hieronder ziet. Het design komt uit Attack on Titan, maar de tekst en lightsabers uit Star Wars.

nerd-shirts

Gamen

Dit onderwerp heb ik al eerder behandeld, maar het past zo goed bij het Nerd-zijn! Als ik de ultieme game moet uitzoeken is dat Kingdom Hearts. Deze game omvat werkelijk alles wat ik in een game zoek. Fantasy, actie, magie, verhaal, romantiek, spanning en meer. Misschien kan ik je enthousiast maken door onderstaande trailer? 😉

Cosplay

Naast deze titels vind ik het de laatste tijd ook leuk om mijn creativiteit in deze hobby te steken door middel van cosplay. Het werken met stof, Worbla en andere materialen is geweldig. Cosplay is de afkorting voor Costume Play, het jezelf verkleden als een karakter uit wat voor bron dan ook en proberen de outfit en accessoires zo goed mogelijk na te bootsen door deze (bij voorkeur) zelf te maken.

Wil je mij daarin volgen? Like dan mijn speciale Facebook pagina 🙂

Dragonball Z

Dragonball Z blijft toch een ‘speciaal plekje’ houden, als ik dat zo mag noemen. Vanaf een jaar of 10 kwam ik ermee in aanraking en bleek jaren later dat er een hele fanbase omheen hangt. Er komen vandaag de dag nog steeds nieuwe films uit en er is zelfs een fanmade live-action serie in de maak. Supergaaf en echt de moeite waard om te blijven volgen.

Volgens mij is het wel duidelijk dat ik een ontzettende girl-nerd ben. En ja, ik ben degene die met de foute nerd-grappen aan komt zetten als het moet 😉

Vertel me, wat denk jij?