Terugblik op 2014

Ik kwam er recent achter dat ik helemaal vergeten ben om mijn to-do lijst van 2014 te bekijken en aan te geven wat ik wel en niet heb gedaan..! Deze terugblik ga ik nu doen 🙂

Hello (1)

Haakprojecten

2014-01-19 19.22.44Granny Stripe deken afmaken
Meedoen met een Crochet Along (CAL)
Elke maand iets van een projectje haken

Hmm, dat ging niet helemaal zoals gepland, ik heb wel wat gehaakt, maar niet zoveel als ik had gehoopt. Mijn deken ligt nog steeds onaangeroerd in een tas… Daar moet ik toch echt mee verder… Dit jaar een nieuwe kans.

2015-02-03Sport

Tuimel lessen opzetten
Dojo assistent afronden
Coen helpen z’n bruine band jiu-jitsu te behalen
Blijven fitnessen
Website over judo(lessen) beginnen

Kijk, dat lijkt er meer op! De website over judo komt dit jaar. We zijn druk aan het plannen en bedenken wat er op moet komen te staan. De rest is allemaal gelukt! Dit jaar gaan we door, meer fitness, meer judo en een opleiding!

Reizen

2014-03-15 11.41.48Dit jaar wel naar Disneyland Paris
Vakantie vieren in Londen
Oud en nieuw vieren in Berlijn

Toch geen Disneyland en oud en nieuw vierden we thuis. Ik denk dat het voorlopig nog even duurt voordat we weer naar Disney gaan. Daarvoor moet het iets betaalbaarder worden. Misschien dat we dit jaar oud en nieuw in Berlijn gaan vieren. We gaan sowieso proberen om dit jaar nóg een keer naar Berlijn te gaan. Topstad!

Lezen

Boeken van de Hungergames uitlezen
Gehaktballen met slagroom (eindelijk) lezen
Beginnen aan de Steve Jobs biografie
Voor bovenstaande mijn e-reader gebruiken

Tja, hier beginnen we maar niet over, haha! Ik ben aan het lezen, maar dan andere boeken… Dus ja, de e-reader wordt gebruikt 😉 Oh, en de gehaktballen ben ik wel in verder! Maar heb ik nog niet uitgelezen..

Algemeen

PhotoGrid_1420755922100Verder afvallen, ik zit nog niet op m’n streefgewicht
Goede online comics vinden, vroeger las ik regelmatig online comics, maar heb al tijden geen goede/leuke meer gevonden
Kijken of ik verder kan met fotografie en evt. foto’s verkopen.

Afvallen gaat goed, maar daar heb je vast eerdere blogs over gelezen 😉 Dus daar ga ik niet over uitweiden. Verder blijft fotograferen mijn hobby, of ik ooit nog verder ga kijken voor verkoop of iets dergelijks zie ik dan wel.

Mijn ToDo lijst voor 2015 komt er binnenkort aan!

Vertel me, wat denk jij?