A tot Z van mij – I van Infinity

disney-infinity-logo

De I is bij mij voor Infinity, Disney Infinity om precies te zijn. Zoals ik al aangaf bij de letter G is Disney Infinity inmiddels echt een onderdeel van de leukste games in mijn verzameling.

Onverwachts verslavend

Als Disney fan was ik in eerste instantie teleurgesteld toen ze Infinity aankondigde. Het leek alleen voor kinderen gemaakt te zijn. Strak ontworpen figuurtjes en heel erg simpel uitgelegd. Daardoor keek ik er verder niet naar om.

Totdat ik op een verjaardag van de dochter, van een collega, van Coen was (volg je het nog 😉 ). Zij zat Disney Infinity te spelen, ze had voor haar verjaardag heel veel nieuwe figuurtjes gekregen.

Op een gegeven moment mocht ik van haar meespelen. Dat bleek onverwachts heel erg leuk te zijn. Er zit een verhaal in het spel wat je kunt volgen. Maar je kan ook vrij rondlopen en allerlei andere klusjes doen. Het leuke is dat het per wereld verschillend is, en dat het per karakter wisselt wat je kan doen.

Collectie deel 1

Het kon na die dag niet lang duren voor ik mijn eigen Disney Infinity collectie zou hebben. Ik denk een week later, kon ik van iemand in dezelfde woonplaats een complete collectie overnemen! Die kans kon ik niet laten lopen. Dat betekende heel veel uren speelplezier!

DSC_0315_1

Niet veel later werd aangekondigd dat er een versie 2.0 zou komen. Mét de Marvel Super Heroes!

Deel 2

Die kon ik natuurlijk niet laten lopen, als inmiddels fan van Disney Infinity. Ik heb daarom de Collectors Edition gekocht in de voorverkoop. Zoals je op de foto kan zien zat daar een lichtgevende base bij.

10499380_10203587452341332_5055434996772662866_o

Omdat deze serie nieuw is moet ik deze wel zelf gaan verzamelen. Daar ben ik natuurlijk mee bezig. De eerste uitbreiding was Spiderman met twee bijbehorende losse figuren.

6824391809838992155

Donald!

Er zijn al diverse nieuwe figuren uitgekomen, maar om per direct alles te kopen gaat mij wat ver. Maar er is één figuur waar ik echt op heb zitten wachten.

Donald Duck! Ook een onderwerp wat al eerder in deze serie voorbij is gekomen.

Nu moet ik nog de figuren van Alladin, Maleficent, Guardians of the Galaxy en wat aanvullingen op de Marvel Superheroes. De komen vanzelf op mijn Instagram voorbij 🙂

2014-10-15

Vertel me, wat denk jij?