Ik heb mijn Dojo Assistent diploma!

2015-02-03Ik heb een korte interne opleiding gevolgd binnen mijn eigen judo vereniging (JudoVianen) voor het diploma Dojo Assistent.

Voor dit diploma moest ik drie vragenlijsten invullen, deze lieten mij nadenken over lessituaties en lesvormen en lieten mij verslag doen van diverse opdrachten. Daarnaast moest mijn trainer een aantal competentielijsten afvinken, welke op de vragenlijsten in gingen. Het was een flink pakket papier aan het eind, volgens de Judobond voldoende voor het papiertje Dojo Assistent.

Dit kleine diploma is handig als opstap richting de opleiding voor Judoleraar A. Waarvoor ik mij recent heb ingeschreven. Die opleiding gaat in september/oktober van dit jaar van start. En eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot het begint 😉

 

Vertel me, wat denk jij?