HelloFresh 4 – 4 – Farfalle met coburgerham, walnoten en verse oregano

Gerecht nummer 4! De tweede keer pasta deze week, farfalle met champignons, oregano, tomaatjes, ham en walnoten. Ik had mijn vraagtekens bij de champignons. Ik vond deze vroeger echt niet lekker, maar ondanks dat (en mijn veranderde smaak) doen ze in dit gerecht prima hun werk.

hellofresh

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De tomaatjes gingen door de helft, de champignons in plakken en de ui werd gesnipperd. Deze gingen bij elkaar in de pan samen met zwarte balsamico azijn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na een tijd bakken en sudderen moest de ham erbij en later ging de, inmiddels gekookte, pasta in de pan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu garneren met de coburgerham en walnoten, klaar! Eerlijk gezegd is dit het simpelste gerecht van de hele week..! Als we dit gerecht ooit nog eens maken (wat ik betwijfel) dan hoeven er 1. geen champignons in (niet mijn smaak) en 2. geen walnoten in. Wij hadden niet het idee dat ze wat toevoegden aan het gerecht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lijkt het jou wel wat, kun je het gerecht hier downloaden.

Vertel me, wat denk jij?