HelloFresh 4 – 3 – Warme krieltjessalade met zongedroogde tomaten en hazelnoten

Tijd voor dag 3! Ditmaal een salade met krieltjes, heerlijk! hellofresh

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eerst moesten de aardappelen gekookt worden, normaal gesproken hoef je ze alleen maar te koken, maar als variatie konden we ze ook bakken. Dus ik heb ze een 5-7 minuten voorgekookt, voor ik ze in een koekenpan deed.

De hazelnoten voor de garnering moesten in stukken gesneden en geroosterd worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De boontjes moesten gedopt aan de kant van de steelaanzet en afgedekt gewokt met wat citroenrasp, zout en peper. Deze gaan op het laatst door de salade. Halverwege het bakken moest er oregano bij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dat ziet er met de zongedroogde tomaat en heerlijke dressing met onder andere mosterd en honing zo uit:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En het totaalplaatje op het bord! Het lijkt veel, maar de borden gingen schoon leeg. Dit is een recept wat echt voor herhaling vatbaar is! Krieltjessalade met gebakken krielen, heerlijk!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Download het recept hier.

Vertel me, wat denk jij?