Hellofresh 4 – 2 – Spaghetti integrale met spinazie en op de huid gebakken zalmfilet

Dag twee van onze HelloFresh week! Ditmaal pasta: spaghetti, iets wat hier in huis altijd goed doet. Voor mij nu zeker vanwege spinazie en zalm!hellofresh

In dit gerecht, voor twee personen, moet 4 ons spinazie! Dat is een flinke hoeveelheid… Maar we beginnen bij het begin: water opzetten voor de pasta en het snijden van ui en knoflook. De ui en knoflook gaan we fruiten zodra de pasta in de pan ligt. De pasta moet 9 minuten koken, dus dat is precies genoeg tijd om de groente en zalm te bakken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na het koken van de spaghetti moest deze in de pan bij de ui, knoflook, spinazie en pesto. Er ging 80 gram pesto in het gerecht, heerlijk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En zo ziet het er uit op het bord. De vis was heerlijk knapperig geworden in de koekenpan, de pasta/spinazie was echter wat ziltig en mistte tegelijkertijd wat kaas. Na het toevoegen van Parmezaanse kaas was het stukken lekkerder. Ik zou de volgende keer geen extra zout meer toevoegen, ook al leek het in de pan vrij flauw.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet recept kun je hier downloaden.

 

Vertel me, wat denk jij?