Ik van A tot Z – C van Coen

SONY DSCMijn allerliefste vriend! We zijn sinds november 2008 bij elkaar, delen lief en leed en wonen sinds 2011 samen. We hebben elkaar online leren kennen aan het begin van onze rijlessen voor de motor. We zaten allebei op motor-forum.nl in het rijles topic. We begonnen daar met ervaringen uit te wisselen en voor we het wisten hadden we contact op Hyves, MSN en later sms.

Hoewel we een half uur rijden van elkaar vandaan woonden, bleek hij in de herfstvakantie dichtbij te verblijven. Toen hadden we onze eerste en tweede date. Bij date 3 was het raak en sindsdien zijn we samen.

Wat bij ons echt een groot voordeel is zijn de gedeelde hobby’s. We lijken zo ontzettend veel op elkaar, beiden zijn we fan van fotograferen, motorrijden, vechtsporten, lekker eten, reizen en zo veel meer. Daarnaast zijn we elkaars steun en toeverlaat.

Ik kan wel uren vertellen over de dingen die we samen doen of hebben gedaan, maar ik denk dat onderstaande afbeelding genoeg zegt over hoe ik mij voel 😉

2015-01-04 00.09.05

Vertel me, wat denk jij?