Ik van A tot Z – B van Bloggen

Bloggen doe ik al jaren, ik ben ooit begonnen met Hyves en daarna door op een Weebly pagina. Rond de tijd dat ik geen websites kon bouwen waren voorgemaakte sites met pagina’s een uitkomst. Tegenwoordig blog ik op WordPress, wat een uitkomst! Ik kan zelf alles bepalen, van het uiterlijk tot de functies. Plus ik kan allerlei gegevens bijhouden: van hoeveel bezoekers tot met welke zoektermen mensen op mijn site komen.

De naam

Mijn website heette toen ik begon “Fimoworld”, echter dat is geen originele naam… Er zijn zo veel mensen die (net met fimo begonnen zijn) die naam gebruiken. Dus daar moest ik iets anders voor bedenken. Mijn nickname is zo lang als ik weet al Sandien. Ik denk dat ik dat rond mijn achtste heb bedacht. Toen ik met deze blog begon was ik heel erg met fimo miniaturen bezig, vandaar de Miniworld uit de naam van mijn blog.

Echter die naam is niet alléén voor die reden bedacht. Ik heb een tijd een slogan gehad: “Mijn grote kleine wereld”, want hoe groot mijn wereld ook lijkt het blijft ook een kleine wereld. Nu ik over van alles blog en niet meer alleen over miniaturen is de naam universeel. Hoef ik in elk geval voorlopig niets te veranderen.

4 jaar Sandien’s MiniWorld!

Het lijkt nog als de dag van gisteren dat ik mijn blog maakte. 4 januari was het dat ik mijn eerste blog hier postte. “Helaas” heb ik heel veel opgeruimd, veel oude content paste niet meer bij de gedachte van de blog. Dus kan ik jullie niet meer die eerste blog laten zien 😉 Maar ondanks dat bestaat de site écht 4 jaar.

Ik kreeg door die oude content nog veel vragen óf en wannéer ik weer spulletjes ging maken voor de verkoop. Maar na mijn studie had ik niet genoeg tijd meer om de shop te blijven voorzien. Dus nu is het meer een blog over mij en wat ik doe, in plaats van wat ik maak en verkoop. Ik blijf nog altijd roepen ‘misschien’, wie weet krijg ik ooit nog tijd om spulletjes te maken en te verkopen, maar dan in gelimiteerde oplagen 😉

Schrijven, schrijven, schrijven

Elk jaar heb ik het goede voornemen om meer te gaan bloggen en elk jaar ga ik op dezelfde niet zo regelmatige voet verder. Deze serie (Ik van A tot Z) loopt in elk geval 26 weken, waarvan elke week één blog op vrijdag. Hopen dat ik hiermee een regelmatige vulling heb op de blog 😉 Ik ben geen perfecte blogger, maar dat maakt het juist zo leuk. Er is nog zo veel te leren en te doen, ik stop voorlopig niet!

wordpress-design

Vertel me, wat denk jij?