Grote (digitale) schoonmaak! En een ‘nieuwe’ richting.

Mijn blog draait intussen een aantal jaren en in de loop der tijd is de blog behoorlijk vol geraakt. Aangezien ik met mijn blog een steeds duidelijkere andere richting aan het opgaan ben, vind ik het slim om van eerdere jaren de blog op te schonen. Ik kan ook opnieuw beginnen, maar dat vind ik zonde van alle moeite die in de blog zit. Ik heb net een nieuwe look én ik wil mijn domein niet kwijt 😉

Sieraden e.d.

In de eerste jaren blogde ik vooral over de sieraden en accessoires die ik maakte voor de verkoop. Iets wat ik nu helemaal niet meer doe. Het is steeds meer een lifestyle of persoonlijk blog geworden. Dit is wat ik doe en dit is wat ik met jullie wil delen. Door de oude blogs heb ik soms nog het idee dat ik word vastgehouden in het verleden en niet verder kan gaan met het veranderen van deze blog. De verwachting ligt nog teveel bij de handgemaakte sieraden in plaats van dat het mijn online plek is.

En het maken op opdracht dan?

Helaas, daar ga ik mee stoppen… Met name door die oudere blogberichten kreeg ik regelmatig opdrachten. Ik kreeg dan berichtjes of ik het nogmaals wilde maken, op zich geen probleem, maar het kost heel veel tijd. Mijn interesses en huidige privé leven laten het niet toe om extra tijd aan het maken van sieraden e.d. te besteden. Het was een hele leuke bezigheid voor de afgelopen jaren, maar nu is het voor mij niet meer te doen.

Schoonmaak!

Daarom ga ik opschonen! Oude blogs gaan weg en hoe jammer dat ook klinkt, voor mijn blog en mijzelf is het beter. Een soort van schone lei 😉 Ik denk dat het vooral het eerste jaar (2010), tweede jaar en een deel van 2012 zal worden. Ik zal selectief kijken naar de blogs en de minst nuttige verwijderen. Hoe zonde het ook klinkt, ik wil vooruit kijken en soms is een schone lei dan het beste.

Webshop blijft nog wel even

Ik zal nog steeds spullen aanbieden in de shop, want ik heb nog genoeg op voorraad liggen. Er zullen wellicht ook gehaakte spulletjes bijkomen. Maar de blog zelf gaat vanaf nu de kant op die ik graag wil, vooruit en zonder de ‘bagage’ van oudere blogs 🙂

Nieuwe richting

Zoals ik al zei is mijn blog nu meer een persoonlijk of lifestyle blog geworden. Ik laat zien wat ik doe, zoals diverse uitjes of handwerkjes die ik heb gemaakt, sporten of eten klaarmaken. Alles om hopelijk anderen te inspireren. De onderwerpen blijven dicht bij mij, dit ben ik en zal dit laten zien. Veelal leuke dingen, maar soms ook minder leuke dingen, ook ik ben maar gewoon mens 😉

Eigenlijk verandert er heel weinig, alleen de oude bagage gaat verdwijnen en gaat mijn focus op de toekomst!

Vertel me, wat denk jij?