Hellofresh 3-3 Gemarineerd filetlapje met oosterse boontjes en basmatirijst

Vandaag een Oosters gerecht, uiteraard met gember 😉 De vorige twee stukken hebben we aan mijn schoonouders gegeven, want wij krijgen dat echt niet op, achteraf gezien zij ook niet en nu hebben we weer een stuk! Haha, overdosis gember 😛 hellofresh Maar eerlijk, gember in een Oosters gerecht is erg lekker, als het er niet in zou zitten zou je echt missen. Nooit geweten eigenlijk. Tijd om wat te snijden! Gember, peper, knoflook en rode ui. Meteen boontjes gedopt om daarna te kunnen wokken. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heerlijk alles fruiten om daarna de bijna oosterse boontjes erbij te doen. Dat moest met een paar scheuten water, honing en sojasaus onder een deksel in de pan rustig stoven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hier zie je op de achtergrond de basmati rijst koken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het vlees hadden we ondertussen in een marinade gezet met dezelfde ingrediënten als van de boontjes. Ook met honing, sojasaus, gember en peper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook dit gerecht was weer ongelooflijk veel, met één lapje vlees meer had je voor drie personen voldoende gehad. Ondanks dat het zoveel was kregen we het toch op. Want het was heel erg lekker 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morgen hebben we een lasagne met spinazie. Ik weet nog niet goed wat ik daar van moet denken, ik ben geen fan van groene lasagne, maar dat gaat vaak om de kant en klare maaltijden uit de supermarkt, morgen is het vers!

Vertel me, wat denk jij?