Een droom en wens tegelijk: een tatoeage!

Als er iets is wat ik al jaren wil, is het een tatoeage. Ik denk dat ik rond mijn zestiende echt serieus begon na te denken over een tattoo. Als kind zijnde was ik mega fan van tijdelijke tatoeages, je weet wel die je bij pakjes kauwgom kon krijgen of zo in de winkel kon kopen. Als je het mijn ouders zou vragen, zullen ze aangeven dat ik het er altijd over heb gehad.

Twijfels

Maar tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds de knoop niet durven doorhakken om er een te nemen, want ik heb geen concreet idee wat ik zou willen. Vroeger vond ik vooral tribals en chinese tekens leuk, maar tegenwoordig vind ik realistischere en vrouwelijkere tatoeages het leukst en vooral heel erg mooi (en ben ik blij dat ik vroeger geen tribal of tekens heb laten zetten)!

Pinterest

Onder realistisch en vrouwelijk denk ik aan dieren en bloemen. Maar wel op een realistische manier getatoeëerd, met levendige kleuren en mooie outlines. Daarom heb ik een Pinterest bord aangemaakt om de mooiste tatoeages te verzamelen. En het is wel duidelijk dat ik bepaalde stijlen en vormen het mooiste vind 😉 Volg het bord Tattoos van Sandra op Pinterest.

Maar waar dan..?

De locatie van de tatoeage is nog zo’n probleem, want waar wil ik hem zetten?! Ik zat eerst te denken aan mijn kuit evt met doorloop naar mijn scheenbeen. Probleem daar is dat ik geen kortere broek kan dragen naar werk of andere zakelijke, professionele en nette gelegenheden. Dan kwam ik uit op mijn linkerschouder met een doorloop naar mijn schouderbeen en eventueel een stukje bovenarm. Die plek is een stuk vriendelijker omdat je met een normaal t-shirt alles kan bedekken, maar met het dragen van een gala-jurk op een warme dag, zie je deze juist weer wel…

Twijfels, twijfels…

Je merkt het wel, ik heb heel veel twijfels en heb daarom ook besloten dat het nog wel even kan duren voordat ik een tatoeage neem. Daarnaast zijn er ook twijfels bij mijn vriend. Aan de ene kant vind hij het helemaal niets, maar aan de andere kant vind hij het erg interessant en sommige vind hij ook heel erg mooi! Hij zal zeker meegaan als ik er eentje ga zetten, omdat hij het zo interessant vindt, maar voor hem hoeft het niet zo nodig.

Doel

Omdat het een tijd kan gaan duren heb ik een mooi doel voor mijzelf gesteld, wanneer ik dat doel haal mag ik een tatoeage plaatsen van mijzelf 😉 Mijn doel is tien kilo afvallen. Ik weet dat ik het kan, ik ben tenslotte al zestien kilo afgevallen! Goed, wel in een tijdsbestek van tweeënhalf jaar, maar het is te doen. Pluspunt is dat ik nu stukken gemotiveerder ben om af te vallen 😉 En tegen de tijd dat ik daadwerkelijk tien kilo ben afgevallen kijk ik of ik dan nog dezelfde wensen heb als nu en kan ik wellicht beslissen om er eentje te zetten 😀

2 thoughts on “Een droom en wens tegelijk: een tatoeage!

  1. de plaats vind ik zelf ook altijd moeilijk. heb een kleine op men enkel aan de binnenkant. Dit valt dus absoluut niet op 🙂
    nu wil ik er 1 op men kuit en ja die kan ik moeilijker bedekken in de zomer maar toch nog altijd beter dan bv op schouder.
    veel succes met je gewicht verlies

Vertel me, wat denk jij?