Hellofresh week 2-5 – Frisse salade met warme geitenkaas, pecannoten en gebakken krieltjes

De voorlopig laatste HelloFresh maaltijd op deze blog, over een paar weken zullen we vast weer eens een box bestellen. De komende 2-3 weken is het voor ons heel lastig inplannen voor de box, zelfs voor de drie maaltijden. Maar dat maakt niet uit voor deze week 😉

hellofresh

Tijd voor krieltjes en een heerlijke salade met geitenkaas! Hier had ik de hele week al zoveel zin in! Echt een top maaltijd voor mij. Als ik dit zelf nog eens maak gaat er een lekker stukje biefstuk bij 😉

DSC04784

De krieltjes met oregano wokken én ik heb een klein beetje afgeweken van het recept, we hadden nog een knoflookteentje over van de box en die heb ik heerlijk met de aardappelen meegebakken 😉

DSC04789

De appel voor in de salade, die bevat ook een sjalotje en peterselie.

DSC04791 DSC04793 DSC04795

De geitenkaas moest in de oven, ik heb deze gebroken, stukken makkelijker om over de salade te verdelen.

DSC04796

Daar ging honing overheen en een beetje peper, smullen!

DSC04801DSC04797

De rucola melange door de salade mengen, daaroverheen een dressing met olijfolie en honing. Wij hadden helaas geen witte balsamicoazijn in huis, dus dan maar witte wijnazijn gebruikt. Ook erg lekker!

DSC04802 DSC04806 DSC04807

Dus dit was de laatste hellofresh maaltijd van deze week. Over een paar weken zal ik weer een box bestellen, maar of ik dan nog elke dag zal bloggen ligt een beetje aan jullie 😉 Dus als jullie het leuk vinden zal ik ook dan elke avond bloggen over het eten 🙂

 

Vertel me, wat denk jij?