Hellofresh week 2-3 – Boterrijst met Oosterse biefstukpuntjes en sugarsnaps

Tijd voor het derde Hellofresh gerecht van de week! Rijst met biefstukpuntjes, nouja meer reepjes 😉

hellofresh

Dit was weer een oosters gerecht met veel gember en sojasaus. Daarnaast uiteraard de rijst, sugarsnaps, peper, knoflook, lente-ui en mango die dit gerecht echt tot een geheel maken. Eerst maar eens alles gaan snijden…

De gember.

DSC04727

De mango.

DSC04731

Baktijd!

DSC04737 DSC04742

Hier zie je bijna alles in één pan. De gember, peper, lente-ui, sugarsnaps en mango, lekker wokken!

DSC04746

De rijst, die ondanks de aanwijzingen in het recept veel langer moest koken én veel meer water nodig had…

DSC04752

Maar nadat we alles een tijdje warm hadden gehouden, omdat we op de rijst moesten wachten, konden we eindelijk gaan opdienen.

DSC04757 DSC04760

Een zeer smakelijke hap, wij hebben al ideeën om er een risotto variatie van te gaan maken. Daarnaast hadden wij persoonlijk liever de mango later in de pan willen gooien, nu was het bijna opgelost. Af en toe kwamen we een drapje tegen wat mango moest voorstellen. Gelukkig hoefden we volgens het recept niet alle mango te gebruiken, dus hebben we de overige koude mango door het gerecht gegooid, erg lekker!

Morgen gaan we aan de falafel met Libanees platbrood en Turkse yoghurt, ben benieuwd!

 

Vertel me, wat denk jij?