Hellofresh week 2-2 – Kabeljauw met lentestamppot van waterkers en zoete bospeen

Onze tweede dag van de tweede week HelloFresh! Vandaag een lentestamppot met kabeljauw, het gerecht waar wij allebei onze vraagtekens bij hadden. Het is een vreemde combinatie van aardappel, lente-ui, rode ui, waterkers, mosterd, honing, wortel en bospeen.

hellofresh

Eerst weer alles snijden, snijden en snijden.

DSC04707DSC04708

De kabeljauw netjes aanbakken.

DSC04710 DSC04714

Ui, knoflook en peterselie fruiten, daarna water erbij en even laten koken.

DSC04715

Na het koken de vis erbij en warm houden.

DSC04719

Ondertussen staan de bospenen op een laagje water te koken met een flinke scheut honing in het water. Wij moesten ervoor zorgen dat de aardappelen werden gestampt met melk en mosterd. Daarna moest de waterkers er doorheen worden geroerd.

DSC04720

Tijd om op te dienen!

DSC04721 DSC04724 DSC04725

Het was een smakelijke maaltijd, uiteraard weer veels teveel. Ik vond het lekkerder dan ik mij had voorgesteld, maar zal het niet snel nog een keer maken. Coen heeft nog het meeste op van ons beiden. Morgen gaan we aan de Boterrijst met Oosterse biefstukpuntjes en sugarsnaps. Daar heb ik zin in!

Mocht jij zelf denken, “Ik wil ook zo’n doos bestellen!”, gebruik dan de volgende code voor 20 euro korting, plus daarmee geef jij mij een 12 euro korting op mijn volgende HelloFresh doos. En dat vinden wij natuurlijk helemaal super!

Gebruik deze code voor korting!
QQ7WK4

Vertel me, wat denk jij?