HelloFresh – dag 4 – Penne met romige venkel, prei en geraspte geitenkaas

Vandaag het vierde gerecht uit de HelloFresh doos op tafel! En hoe krijgen we het voor elkaar, tijdens het koken gewoon vergeten om foto’s te maken… Nouja, ik heb amper foto’s van het snijden van alles, maar wel van alle ingrediënten in de pan. Voor dit gerecht hadden we penne (pasta), venkel, prei, knoflook, sjalot, citroenrasp, citroensap, rucola en geraspte geitenkaas nodig.

DSC04609

Als eerste het fruiten van de sjalot en knoflook om vervolgens de prei en venkel in de pan mee te bakken. Deksel erop en laat maar tien minuten pruttelen. Ondertussen kookte de penne in een pan met ruim water.

DSC04605

Nadat de penne gekookt was kon deze in de pan bij de venkel en prei. Samen met een hand rucola om mee te bakken.

DSC04610

Vervolgens moest de geraspte geitenkaas erdoor en langzaamaan smelten.

DSC04613

Oh, dat ziet er goed uit! En het rook ook zo 😀

DSC04614

Tijd om op te scheppen, met nog een handje verse rucola op het bord.

DSC04616

Beetje venkelblaadjes bovenop als garnering en bon appetít!

DSC04618DSC04617

Dit is het eerste bord met eten wat ik niet 100% leeg kreeg, man wat een hoeveelheid! Ook de volkoren penne maakte dat het gerecht goed vulde. Morgen hebben we het laatste gerecht uit de doos, dat wordt een curry met zoete aardappel en rijst.

Vertel me, wat denk jij?