WDCC stuk… Top reparatie bij Fi-Donc!

Voor wie het niet kent, WDCC staat voor Walt Disney Classics Collection. De naam voor een hoog kwaliteit porseleinen beelden van Disney.

wdcclogo

Ikzelf spaar Donald Duck beeldjes en jaargangen van het weekblad, dus van WDCC heb ik ook een aantal beelden in mijn collectie. Afgelopen zomer kreeg ik  voor mijn afstuderen een beeld van Donald en Katrien welke ik al heel, heel, heel lang in de verzameling wilde hebben: Fantasia 2000 ‘Looks like Rain’.

donalddaisy

Stuk..

Helaas bleek met uitpakken van het beeld dat Katrien van haar heupen was afgebroken. Op een plek waar je niet verwacht dat een beeld kan breken… Helaas wilde PostNL geen gehoor geven aan de klacht die zowel de webwinkel als wijzelf hadden ingediend… Zo zonde.. Na wat communicatie met de webshop kregen we het aanbod om het beeld te laten repareren.

IMAG3056

Eén klein nadeel daaraan: wij moesten naar Alkmaar toe. Om het beeld te brengen, maar ook om deze later weer op te halen. Toch, omdat het een beeld is wat zonde is om in de doos te laten zitten, besloten het te laten repareren.

In de winkel van Fi-Donc werden we super ontvangen, koffie erbij en hebben we gezellig zitten kletsen over WDCC en eigenlijk van alles wat met Disney te maken had. Na ongeveer tweeënhalf uur vertrokken we en zouden wij op de hoogte worden gehouden over de voortgang van de reparatie.

Super reparatie

Na ongeveer drie weken konden we eindelijk het beeld ophalen, we hadden netjes elke week een mailtje gekregen of het beeld al klaar was. Super service 😉

Ik kan niet anders zeggen dan dat het beeld erg netjes is gerepareerd op zo’n lastige plek! Nu kan ik eindelijk volop gaan genieten van mijn topstuk 😀

Hieronder zie je de reparatie en het beeld. Mijn vriend was zelfs zo lief om (indirect voor Valentijnsdag) een mini-canvas te bestellen met een scène uit de Fantasia 2000 film voor achter het beeld! Het staat super in de vitrinekast 😀

2013-11-24 12.29.10

2013-11-24 12.30.43

2014-02-02 16.25.30

 

Vertel me, wat denk jij?