Instagrammen

Ik kan er niets aan doen, maar het is zo leuk! Instagram neemt steeds meer een plekje in tijdens mijn dagelijkse social media routine. Foto’s maken vind ik sowieso leuk en met een smartphone op zak erg makkelijk te doen.

In het begin had ik nog zo mijn twijfels over instagram, maar ik merk dat ik het steeds leuker begin te vinden. Het is heerlijk om al die foto’s te bekijken voor inspiratie, ik beslis tenslotte zelf wie ik wil volgen. Op het moment volg ik veel haaksters en fotografen.

Elke ochtend, middag en avond even kijken wat iedereen zoal heeft gepost en inspiratie op doen voor eigen foto’s. Mooie haakwerken, compleet of niet, al die kleuren en patronen zijn zo mooi. Schitterende landschappen of juist stadsgezichten, geven mij ideeën voor nieuwe foto composities.

Wil je mij volgen? http://instagram.com/sandrabax
Als jij mij gaat volgen, zal ik jou ook terug volgen 😉

2 thoughts on “Instagrammen

Vertel me, wat denk jij?