Soms..

Soms heb je wel eens van de dagen/momenten dat het lijkt alsof het allemaal een beetje tegen zit. Gek genoeg helpt niets dan om vrolijk of blij van te worden en soms moet je dat van je af schrijven. Dus ik waarschuw vast, als je daar geen zin in hebt hoef je ook niet verder te lezen.

newtopwallpapers.com

Zoals sommigen van jullie weten ben ik bezig met afvallen, al lijkt het er op dat ondanks het feit dat ik ben gaan fitnessen er niets veranderd. Mijn gewicht blijft stabiel, maar ook mijn vetpercentage is niet veranderd. Vreemd en best een teleurstelling… Oké, ik weet dat de feestdagen zijn geweest en dat die niet echt geholpen hebben bij het afvallen, maar dat er niets is veranderd valt meer tegen dan ik dacht.

Nu willen mijn vriend en ik gezonder gaan eten, dus minder vet en minder slechte snacks, maar om daar écht mee te beginnen ben ik op zoek naar wat recepten van écht gezond eten. We gaan al meer kip eten in plaats van varkensvlees en we willen meer vis gaan eten. Ik moet daarnaast echt minderen met melk drinken, maar dat doe ik nu door bijna elke dag een pot thee te zetten in de middag en die leeg te drinken.

Op de fitness heb ik een nieuw schema gekregen, best pittig en naar mijn idee écht goed. Maar ik heb geen durf genoeg om het ook echt uit te gaan voeren. Ik heb een circuit gekregen van drie oefeningen die ik achter elkaar moet doen binnen een bepaalde tijd, alleen is dat in het midden van de zaal… Ik houd er niet van om het middelpunt van aandacht te zijn en al helemaal niet tijdens het sporten. Dus ik denk dat ik daar nog even over moet praten met mijn fitness instructeur. Coen heeft helaas niet eenzelfde circuit gekregen, anders hadden we elkaar nog voor de motivatie.

Daarnaast loop ik nu al een maand met een zwaar gekneusde/verstuikte duim. De pijn komt en gaat, dus de ene dag kan ik wel vanalles doen en de andere dag kan ik niet eens een fles open draaien… Sporten zat er dus afgelopen maand niet veel in, geen fitness, maar ook geen judo of jiu-jitsu. Eén verkeerde beweging en dan heb ik ongelooflijk veel pijn… Balen, maar het is niet anders. Nog een paar weken en dan moet het over zijn.

Op het werk is ook heel veel aan het veranderen, niets aan te doen uiteraard, maar ook dat geeft aardig wat impact op mijn stressniveau. Al gaat het voor het bedrijf nu de goede kant op en dat zorgt ook bij mij voor meer rust.

Eerst maar eens wat taken afronden thuis en ervoor zorgen dat die duim niet zoveel pijn meer doet.. En dan weekend vieren 😉

Vertel me, wat denk jij?