Crochet Along bij Dutch Amigurumi op FB

Het eerste puntje op mijn to-do lijst kan ik gaan afstrepen! Ik heb een leuke CAL (Crochet ALong) gevonden waarbij ik mee ga doen! 😀

993832_756706554357170_1124361710_n

Zoals je ziet is het patroon van Stampertje uit de film Bambi!

Deze SOL (Samen OnLine) zoals ze het noemen, loopt bij Dutch Amigurumi op FB. Ik heb tot begin maart om het konijntje af te krijgen, dus dat moet zeker lukken 🙂 Al moet ik nog wel even wachten op mijn bolletjes die ik speciaal hiervoor heb besteld.

Ik ga dit konijntje maken met Bravo SMC. Dat is een acryl garen in plaats van mijn reguliere katoen. Je moet een iets grotere haaknaald voor gebruiken, dan bij bijvoorbeeld Catania of Phildar Coton 3.

Deze kleuren heb ik uitgekozen:

Beige

Hemelsblauw

Zandbruin

 

 

 

 

 

 

Ik denk dat het een heel lief en schattig konijntje gaat worden! Hopelijk heb ik eind deze week mijn bolletjes binnen, zodat ik kan beginnen 😉

Wie doet er nog meer mee?

Zit je niet op Facebook of niet in de desbestreffende groep, kan je het patroon hier downloaden. Net zo vrij als dat anders op Facebook kan.

9 thoughts on “Crochet Along bij Dutch Amigurumi op FB

 1. oh super gorgeous!!!! I have new 7 week old grandson to crochet for, would you send me pattern too?
  How on earth to people think patterns up?? they must be geniuses ! I am a late starter have been learning off line for over a year, think I could maybe do this ,……maybe

 2. Hey Sandra, ik vind je konijntje super leuk en zou het graag eens haken voor mijn kleinzoontje. Ben geen lid van facebook en kan het ook niet downloaden zoals wordt voorgesteld. Zou je het mij kunnen bezorgen aub.
  hartelijk dank.
  Letty Wouters

   1. Heel hartelijk bedankt voor het snel toesturen van het patroontje. Ik kan amper wachten om er aan ge beginnen. Nog veel succes met het haken en al je andere bezigheden.

Vertel me, wat denk jij?