Drie jaar Sandien’s MiniWorld!

3jaarbanner

Wat gaat de tijd snel! Ik had het bijna niet in de gaten, maar Sandien’s MiniWorld bestaat 3 jaar! Gisteren eigenlijk al, maar toen had ik geen tijd om te bloggen..! Ik ga de komende week eens verzinnen voor een leuke actie o.i.d. Want dit moet wel gevierd worden 😉

Er is veel gebeurd in drie jaar tijd. Ik ben gaan samenwonen en ben ik afgestudeerd. Door het afstuderen heb ik in 2013 heel weinig met mijn webshop heb kunnen doen en al helemaal weinig tijd heb gehad om dingen te maken.

Daar wil ik dit jaar verandering in brengen. Meer haken en als ik de hobby/studeerkamer heb opgeruimd weer meer met fimo te kunnen maken. De webshop heeft al een aantal producten, maar ik wil kijken of ik er een leuk uiterlijk aan kan hangen, nu is het nog een beetje saai.

Als jullie nog een idee hebben voor een leuke actie om drie jaar te vieren, houd ik mij aanbevolen 🙂

Vertel me, wat denk jij?