Terugblik op een druk 2013

Wat een jaar was 2013..! Het was emotioneel, spannend, soms ontspannend, bizar en vooral druk jaar. Het begon al heftig met het overlijden van mijn oma en bijkomende verplichtingen. Het ‘vervelende’ eraan was dat het precies voor de start van mijn afstuderen was en ik eigenlijk geen rust had tussen het afscheid nemen en het afstuderen.

Dat zorgde ervoor dat ik in een soort roes mijn afstuderen inging wat ervoor zorgde dat ik uiteindelijk twee maanden langer kreeg om mijn scriptie af te ronden. Dat deed mij erg goed, ik had nu meer tijd om een mooier product neer te zetten. De zitting was eind augustus en sloot ik af met een 7 afgerond.

Deze twee onderwerpen waren wel de twee rode draden in dit jaar. Daarnaast heb ik genoeg andere dingen meegemaakt, waaronder de aanschaf van mijn eerste autootje, een nieuwe motor, de verbouwing van de badkamer tijdens de vakantie in Berlijn en de Harz, en het feit dat ik een baan heb!

big-blue-divider-thUiteraard gaat het hier op mijn blog voornamelijk over mijn creaties, helaas was dat afgelopen jaar wat minder door alle omstandigheden van met name het afstuderen. Het jaar is omgevlogen en dat heb ik gemerkt.

Ik ben blij dat het nieuwe jaar kan beginnen, nieuwe kansen, nieuwe wensen en nieuwe activiteiten. Vanaf mei ga ik een judoles voor de kleinsten opzetten samen met een aantal anderen die mij komen assisteren. Daarnaast wil ik echt meer haken, reizen, genieten, lezen en vooral meer rust krijgen/maken. Echt zorgen voor goede ontspanning.

Morgen komt mijn nieuwe to-do lijst online, dan kun je zien wat mijn plannen zijn voor 2014! 🙂

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne, gezellige en veilige jaarwisseling toe!

Vertel me, wat denk jij?