Werken: echt anders dan studeren!

Eind augustus van dit jaar ben ik afgestudeerd, een mijlpaal! Voor mij de start van een ‘nieuw’ leven, geen verplichtingen meer op school/studie en mijn eigen gang mogen gaan. Nouja, gedeeltelijk 😉

Sinds 1 september heb ik werk, bij het bedrijf waar ik ben afgestudeerd. Een heerlijk gevoel, want A. ik heb werk, B. bij een bedrijf wat superleuk is en C. ik hoef niet te solliciteren en opnieuw ingewerkt te worden. Wat zowel voor mijn werkgever als mijzelf prettig is 😉

Wennen

Maar ik moet wel zeggen, hoe graag ik ook wilde gaan werken, het wel echt wennen was! Ik moest mijn eigen werk-ritme vinden… En hoe graag je het ook wilt, zo’n ritme vinden is lastiger gezegd dan gedaan. Al kan ik nu eindelijk een beetje zeggen dat ik een ritme heb gevonden, door het maken van to-do lijstjes en regelmatig te overleggen met mijn collega en werkgever.

Minder Vrije tijd

Daarom heb ik soms wat minder tijd om te kunnen bloggen. Naast het werk heb ik nog mijn andere verplichtingen, waaronder het huishouden en de diverse sport-activiteiten die Coen en ik samen ondernemen.

Zo geef ik sinds kort ook les in judo, op onze vereniging, op de donderdagavond en ga ik in mei met een tuimel les op zaterdag ochtend beginnen. Maar daar schrijf ik later meer over 😀 Daar zitten nog genoeg plannen achter en bij.

Wat doe ik dan?

Op mijn werk houd ik mij voornamelijk bezig met het maken en beheren van websites. We gaan een grote verhuizing van websites tegemoet waar veel voor moet worden voorbereid en later uitgevoerd. Of bijvoorbeeld het updaten en bewerken van bestaande websites. Problemen oplossen, nieuwe plugins ontdekken om te gebruiken etc.

Daarnaast doe ik nog veel voor de E-learning (waarop ik ben afgestudeerd), waaronder de content aanmaken/aanvullen, diverse mailinglijsten maken, afbeeldingen/iconen ontwerpen en

Spikey On Tour

Een van de leukere taken is toch wel foto’s maken voor Spikey On Tour. De hond van het kantoor is een opleiding tot Assistent Makelaar begonnen en daaromheen zit een heel marketingplan, met het maken van de foto’s voor de Facebookpagina. Mensen kunnen raden waar Spikey is en daarmee een hele leuke prijs winnen. Dus, doe je ook mee? 😉

1276839_566819566699117_1523514550_o

2 thoughts on “Werken: echt anders dan studeren!

  1. Fijn Sandra dat je leuk werk hebt en naar wat ik zie ook een leuke werkgever waarin je veel vrijheid krijgt. Het naar je zin hebben in je werk is erg belangrijk want je moet nog tot je 67e en dat is nog een heeeeeeeel eind.
    Prive heb je ook veel leuke aktiviteiten. Geweldig zo’n tuimelcursus opzetten, was dat maar hier in de buurt van Hoogvliet, ik kon zo de eerste klant van 4 jaar oud aanmelden. Veel succes, je bent lekker bezig.
    Groeten, Hanny.

Vertel me, wat denk jij?