Intake fitness

Het gaat gebeuren hoor, ik ga fitnessen! Nooit gedacht dat ik dat nog zou zeggen. Ik heb namelijk eerder ook gefitnesst, dat was echter voor zes weken om de zomervakantie te overbruggen. Toen had ik besloten dat het eigenlijk niets voor mij was. Dat was ongeveer vijf jaar geleden.

Totdat ik besloot om te gaan afvallen, zo’n twee jaar geleden. Toen heb ik mijn eetpatroon gedeeltelijk omgegooid en viel ik in totaal 15 kilo af. Echter ben ik er nog lang niet, mijn BMI en vetpercentage zijn nog veel te hoog (dit hoorde ik pas zeker met de intake van de fitness).

Dus leek het mij een goed plan om naast de judo en jiu-jitsu te gaan fitnessen. De eerste twee intake lessen heb ik gehad en vandaag ga ik echt van start! Cardio en krachttraining om af te vallen en sterker te worden.

Zelfs Coen gaat meedoen! Hij heeft vanavond zijn eerste intake en gaat per 1 november aan de slag. Kunnen we gezellig samen gaan trainen! Nu hopen dat ik met een jaar al veel verder ben dan nu en dat er minimaal 10 kilo meer af is 😉 Wish me luck!

2013-10-09 19.27.43-1

Vertel me, wat denk jij?