GaiaZoo in Kerkrade

banner fotografie

De laatste week van september mochten Coen en ik mee op vakantie naar Zuid-Limburg met mijn ouders. Op deze manier had ik toch nog een vakantie na mijn afstuderen 😉

Tijdens deze week zijn we naar de GaiaZoo geweest in Kerkrade. Een kleine dierentuin met een flink aantal dieren. Het is ruim opgezet en eigenlijk niet echt te vergelijken met een andere dierentuin. Als ik zou moeten vergelijken denk ik ergens tussen Blijdorp en Oudehands Dierenpark in.

Mocht je ooit daar in de buurt zijn, of er wonen, en denken er naartoe te gaan kan ik je dat zeker aanraden. Vergeet dan niet naar de vogelshow te gaan, de show zelf is best klein, maar het is gaaf om de vogels zo te zien vliegen. Ze beginnen klein, maar gaan steeds groter tot aan een zeearend aan toe!

Uiteraard heb ik aardig wat foto’s gemaakt in Gaiazoo en de beste 19 op Flickr gezet. Hieronder een impressie:

Vertel me, wat denk jij?