Kiezen tussen laptops…

Welke “nerd” kan mij helpen kiezen? Ik wil een nieuwe laptop, maar kan niet kiezen tussen deze twee: http://tweakers.net/pricewatch/compare/496/340450;336311/categorie/

Even een kleine waarschuwing: dit is een hele andere post dan jullie van mij gewend zijn 😉 Maar ik wil de mening vragen van de diverse mensen in mijn kring die hier verstand van hebben 🙂

Sony Vaio

Asus N65

Een Sony Vaio SVF15 of een Asus N65… De Sony heeft i5, een touchscreen en 8GB SSD cache.De Asus heeft i7, is verder uitbreidbaar op het werkgeheugen, heeft meer aansluitingen (USB) en is 0,1 inch groter op het beeldscherm.

De Sony is qua uiterlijk mooier en het touchscreen is een pro voor sneller werken (vind ik), terwijl de Asus juist erg zakelijk eruit ziet en qua specs eigenlijk beter is op de lange termijn, qua groeien van programma’s en het uitbreiden van het werkgeheugen..

Ze hebben allebei Win8 (helaas..?) en dezelfde resolutie 1920×1080, het zijn eigenlijk die kleine verschillen die ervoor zorgen dat ik niet kan kiezen. Mijn gevoel zegt de Sony, mijn verstand de Asus. Wie kan mij helpen overtuigen om voor één van de twee te kiezen??

Vertel me, wat denk jij?