Nieuwe sjaal met bollen van de Zeeman.

banner handgemaakt

Afgelopen week kwam ik er achter dat de Zeeman nieuwe bollen brei- en haakgaren in het assortiment kreeg. Dus na wat snuffelen op de website ging ik vrijdag ochtend naar de Zeeman. En dan moet je kiezen welke bollen je meeneemt.. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Ik heb gekozen voor een aantal bollen Sparkle, omdat de kerst er aan gaat komen en ik zo genoeg tijd heb om daar dingen voor te haken! En twee bollen Olga, ik heb een nieuwe jas gekocht voor de herfst/winter en wil daar een leuke sjaal bij haken.

2013-08-30 10.59.46

Ik heb een gratis patroon gevonden op Ravelry van een hele leuke sjaal! Daar heb ik precies de twee bollen Olga voor moeten gebruiken, gelukkig had ik er twee gekocht!

2013-08-30 20.59.28

En dit is het eindresultaat! Ik moet alleen nog twee leuke knopen voor de sjaal zoeken, maar ik geloof dat mijn moeder nog een leuk setje heeft liggen voor mij 😉 Laat de winter maar komen! Ik ben er klaar voor 🙂

One thought on “Nieuwe sjaal met bollen van de Zeeman.

Vertel me, wat denk jij?