Ik ben afgestudeerd!

Jaaaa! Eindelijk! De stress die ik vanaf februari had is voorbij! Ik ben afgestudeerd! 😀

studiepunten

Wat een slopende en nerveuze week was het zeg..! Vanaf het moment dat ik mijn scriptie had ingeleverd op 19 augustus, tot het moment daar was op 27 augustus werd ik steeds nerveuzer. Want wat wilde ik graag slagen én met een mooi cijfer bij voorkeur.

In de week richting de presentatie heb ik twee keer met mijn begeleidster gezeten om de presentatie in te vullen en zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik had tenslotte maar tien minuten de tijd om zes maanden aan werk toe te lichten.

De dag van de presentatie waren mijn ouders met hond naar Vianen gekomen, mijn moeder zou meegaan om de presentatie te zien, net als Coen 🙂 Ook zou ik twee vriendinnen op de HU zien, zij kwamen mij aanmoedigen, net zoals ik dat twee maanden geleden bij hen ook had gedaan.

De presentatie ging verbazingwekkend goed, ik wist zelfs op alle vragen antwoord te geven. Na de presentatie en de vragen moesten we het lokaal verlaten, nu gingen de docenten en externen de beoordeling invullen.

Na een half uurtje mochten we weer naar binnen. Nu kwam de uitslag! Hans begon met het toelichten van elk los cijfer, het waren er 4 in totaal, maar ik wist nog niet of ik nu geslaagd was of niet. Dat wist ik pas toen ik de vierde voldoende te horen kreeg.

Wat een opluchting! Eindelijk geen studie meer, eindelijk geen huiswerk meer! Nu kan het echte leven gaan beginnen 🙂 Ik heb een 6,8 als eindcijfer, wat afgerond een 7 is. Net als de rest van al mijn cijfers sta ik gemiddeld een 7 😀

2013-08-28 16.04.12

Deze mooie bos bloemen heb ik gekregen van mijn ouders en staan heel vrolijk op de salontafel. Gekregen direct na de uitslag 😉 De ouders van Coen waren ook gekomen en hadden Coen zijn cadeautje meegenomen: een fles champagne!! Wat een goed begin van afgestudeerd zijn 😉

Champagne en gebak, plus een paar cadeautjes, een geslaagde dag 😉 !

 

One thought on “Ik ben afgestudeerd!

  1. Het was geweldig om zoiets mee te mogen maken. Je hebt het verdiend. Je hele studie in één keer doorlopen met allemaal voldoendes. Super trots op je en je hebt zelfs een baan. Dat is in deze tijd een extra felicitatie waard.

Vertel me, wat denk jij?