Lekker aan de haak!

banner handgemaakt

Deze week heb ik nieuwe wolletjes besteld! Dit is Catania Color (fashion). Hele leuke kleurige bolletjes waar ik nu nog leuke patronen voor moet bedenken/vinden. Ik zit zelf aan sjaaltjes, handschoenen etc. te denken.

Catania Color

Dus ben ik vrijwel meteen begonnen met de bolletjes rechtsboven op de foto, hier wil ik vingerloze handschoentjes van maken. Sketching Gloves heet het patroon. Ik ben nog niet heel erg ver, maar het ziet er nu al cool uit!

2013-08-25 21.15.47

Ik ben ook verder gaan haken aan mijn Granny Stripe deken! Ik had trouwens nieuwe bollen moeten bestellen, omdat mijn rood op was en ik niet verder kon… Nu heb ik voor de komende rijen voorlopig genoeg bollen liggen 😉 Ik gebruik voor deze sprei Catania Grande, wat superlekker haakt en ook nog eens lekker zacht aanvoelt.  Ik ben ooit eerder begonnen met deze deken, maar toen gebruikte ik de gewone Catania, dat werkte helaas niet zo mooi als deze bollen.

Granny Stripe

Mijn Granny Stripe deken wordt 210 cm en moet het hele bed gaan bedekken, daar ben ik dus nog wel even mee bezig voor hij klaar is! Maar des te mooier wordt het eindresultaat 🙂

Vertel me, wat denk jij?