Verbouwing: wc & douche

Vlak voor de vakantie, zo’n 4-5 weken geleden, zijn Coen en ik begonnen met het slopen van de wc beneden en douche ruimte boven. Hiervoor hadden we twee kango’s te leen. Zo konden we heel snel heel veel slopen.

De wc was vrij snel kaal, echter de douche boven was een grotere uitdaging! Hier kwam een kunstgranieten douchebak onder de oude douchebak vandaan… Dat ding was werkelijk waar niet weg te krijgen, het bleek dat deze bak óók gewapend was. Helaas moesten we die achterlaten voor degene die de douche kwam plaatsen.

badkamer_slopen

Na drie weekenden te hebben gesloopt (met op het laatst de hulp van Coen zijn vader én een bezoekje aan de huisartsenpost..) konden we eindelijk op vakantie!

Tijdens de vakantie kregen we dagelijks foto’s van het werk wat er bij ons binnen was gedaan, elke dag zagen we de boel beetje bij beetje opgebouwd worden. Want wat waren wij elke dag nieuwsgierig! “Wat heeft hij gedaan?” en “Hoe ver is hij vandaag gekomen?”

Na twee weken vakantie en twee weken druk geklus in ons huis konden we eindelijk het eindresultaat aanschouwen, wat was dat geweldig geworden! En precies zoals wij het hadden aangegeven.

PhotoGrid_1376340255507

Nu moeten we enkel nog wachten op de douchewand, maar we kunnen al wel heel voorzichtig douchen. Elke keer zit of sta ik met trots in een van deze ruimtes. Dat hebben we even goed op laten knappen! Voorlopig voor ons geen grote verbouwing meer, we hebben hier alle grote dingen nu gehad en daar zijn we heel blij mee!

One thought on “Verbouwing: wc & douche

Vertel me, wat denk jij?