Afstuderen komt steeds dichterbij!

Wat gaat de tijd snel! Over een week moet ik afstuderen! Uhm, de zenuwen beginnen nu echt te komen… Deze week staat in het teken van het maken van de presentatie én het oefenen ervan.

Maar eerst heb ik vandaag mijn scriptie overal ingeleverd. Dat is nog een flink karwei! Hij moet op sharepoint met alles erop en eraan (bijlages etc.), dan moet hij los op Ephorus, die controleert op fraude. Daarna moet ik ‘m met alles erbij uploaden op de blog van mijn afstudeerdocent en als laatst inleveren bij het praktijkbureau op school.

scriptiefoto

Ik heb m’n scriptie expres vijf keer uitgeprint:
1. Inleveren praktijkbureau
2. Stagebegeleidster
3. Mee bij examenzitting
4. Mijn ouders willen er denk ik wel eentje
5. Deze houd ik zelf

Pfoe, dat was dat! Nu hoef ik mij daar in elk geval niet meer druk om te maken 😉 Deze week ga ik mijn scriptie doorlezen en de presentatie maken. Uiteraard komt er een demo in van mijn eindproduct en verder licht ik wat keuzes e.d. toe.

Dus nog één weekje aan de “studie” en dan ben ik klaar..! Dat zal een heel raar idee/gevoel zijn!

2 thoughts on “Afstuderen komt steeds dichterbij!

Vertel me, wat denk jij?