Fotoshoot Lillie

banner fotografie

Begin juni kreeg een goede vriendin van mij eindelijk haar puppy! Deze kruising Jack-Russel/Chihuahua kreeg de naam Lillie! Uiteraard moest ik samen met mijn vriend nog een keer op ‘kraamvisite’ en wat mij ongelooflijk leuk leek om te doen was om een fotoshoot te houden. Ik had tenslotte een hele gave nieuwe lens gekocht die super geschikt is hiervoor.

Dus zo gezegd zo gedaan, deze pittige dame van (op de foto’s) slechts 9 weken jong was voor mij een grote uitdaging, zo schattig en zo druk! Dat Jack-Russel karakter kwam duidelijk naar boven, haha! Maar uiteindelijk zijn er super leuke foto’s uit de fotoshoot komen. Zie hieronder een impressie en de volledig set staat op mijn flickr profiel: http://www.flickr.com/photos/sandien/sets/72157634278417879/

foto-lillie-1

foto-lillie-2

foto-lillie-3

foto-lillie-4

2 thoughts on “Fotoshoot Lillie

Vertel me, wat denk jij?