Mijn kleine blauwe autootje

Afgelopen weekend heb ik mijn eigen autootje opgehaald bij de garage! Ik moest hiervoor wel anderhalf uur rijden naar Hoogeveen, maar dat had ik er graag voor over. De zaterdag ervoor waren mijn vriend en ik al naar Hoogeveen gereden om een proefrit te maken.

Na die proefrit was ik helemaal verkocht! Dit zou mijn auto worden! Dus die dag hebben we eigenlijk meteen aangegeven dat ik ‘m wilde hebben. Alleen moest ik wel een week wachten om ‘m op te halen, omdat hij verschillende service beurten kreeg voor de aflevering.Kleine blauwe autootjeNu heb ik een motor staan thuis, maar in de winter is dat niet altijd een groot succes. Helaas ben ik dan juist afhankelijk van Coen en zijn auto of het openbaar vervoer. En als ik heel eerlijk ben heb ik een hekel aan het OV…

Dus besloot ik om te gaan zoeken naar een autootje. En dat is deze fel-blauwe Aygo geworden 😀 Persoonlijk ben ik fan van grotere (en duurdere) auto’s (BMW e.d.), maar dat was met mijn budget écht niet te doen. En dat heb ik ook helemaal niet nodig 😉

Als klein woon-werk verkeer blikje en voor eventuele boodschappen istie perfect!
SONY DSC

 

Vertel me, wat denk jij?