Zijn we d’r al? – Efteling boek

Zijn_we_dr_al_boek

De Efteling bestaat dit jaar 60 jaar, daarom hebben ze dit jaar een nieuw boek uitgebracht. Het boek “Zijn we d’r al?” gaat over de gehele geschiedenis van de Efteling. Van het prille begin, toen het slechts een park, zwembad en klein sprookjesbos was. Tot nu, het grootste pretpark van Nederland.

Het boek bevat naast alle informatie, hele mooie foto’s van vroeger en nu en verschillende dingetjes die je uit het boek kunt halen en kunt bekijken. Die dingetjes waar ik het over heb zijn bijvoorbeeld parkeerstickers of oude toegangskaartjes, zelfs oude foto’s en een puzzel. Helemaal achterin het boek zit een tijdlijn van de Efteling, met wanneer welke attractie is gebouwd.

Het boek is een echte aanrader voor elke Efteling fan! Zelfs ik, die elk jaar in de Efteling komt en er best veel vanaf weet, komt nieuwe feitjes en geintjes tegen in dit boek! Het boek is hier te koop in de webshop van de Efteling.

Wat ik naast het boek ook nog had gekocht was een klein blikje met tekeningen van elementen uit de Efteling. Deze zijn speciaal gemaakt voor het 60 jarig bestaan en vond ik leuk om bij het boek te kopen. Het blikje ga ik gebruiken voor de restjes haakgaren die ik heb en incomplete haakwerkjes.

2 thoughts on “Zijn we d’r al? – Efteling boek

Vertel me, wat denk jij?