Een lijstje met ‘eersten’

Het lijkt mij leuk om jullie wat beter kennis te laten maken met mij. Dus heb ik een lijst met vragen gevonden over ‘eerste keren’. Hieronder de antwoorden 😉

Het eerste wat je doet als je wakker word:
Mijn wekker een tik verkopen, hou je mond!

Het eerste wat je doet als je de koelkast open trekt:
Meestal het pak melk pakken.

Het eerste wat je doet als je op de sportschool aankomt:
Kletsen met m’n sportmaatjes.

Het eerste wat je doet als je thuiskomt van je werk:
Als ik straks weer van 9-5 weg ben en ik kom thuis: neerploffen op de bank en daarna eten klaarmaken. Of eerst eten klaarmaken en daarna neerploffen op de bank 😉

Eerste auto:
Eerlijk is eerlijk, ik heb nog geen auto gehad! Ik rij altijd in de auto van mijn vriend/moeder/schoonouders. Ik heb wel een motor, welke nog steeds mijn eerste is:

Eerste ongeluk:
Dit was met de auto van mijn moeder… Ik had nog maar een maand mijn rijbewijs en was onderweg naar motor rijles. Ik ging parkeren bij de garage van de rijschool en reed hierbij achteruit over een drempel heen. Wat ik echter niet in de gaten had was dat ik achteruit met de zware Ford Mondeo van de drempel afschoot en zo de bumper in de zijkant van een andere auto zette. In paniek mijn moeder gebeld, welke mij rustig probeerde te krijgen. Zolang ik maar heel was, was de schade niet erg. Gelukkig was degene waar de auto van was niet al te boos en gek genoeg is het schadeformulier nooit door de tegenpartij ingeleverd. Geluk bij een ongeluk.

Het eerste wat je wilde worden als je groot was:
Ik heb nooit een duidelijk beeld gehad van wat ik wilde worden. Verpleegkundige lag voor de hand, omdat mijn ouders dat allebei zijn. Daarna kreeg ik interesse in hartchirurg, maar de middelbare school raadde mij dit af (scheikunde en natuurkunde waren niet mijn sterkste vakken..). Daarna deed ik maar een sprokkelpakket, alle basisvakken met Duits, Tekenen en Biologie. Kon ik elke kant nog op die ik wilde 😉 Alleen na de pabo begonnen te zijn met mijn brede kennis, heb ik dat toch opgegeven voor CMD (communicatie & Multimedia Design) om de webwereld in te gaan.

Eerste keuze voor drinken:
Melk!

First choice breakfast:
7-granen pap, melk en sinaasappelsap

Eerste keus toetje:
Vanille vla met hagelslag, tenzij er Crème Brulee staat 😀

Eerste muzieknummer wat in je op komt:
Gisteren heb ik de albums van Five zitten luisteren, welke ook mijn favoriete boyband zijn van vroeger. En dit is het nummer wat ik als eerste van ze hoorde/zag en meteen fan werd:

Eerste grote aankoop:
Mijn motor! Vier en half jaar geleden in 2008 kocht ik mijn beest met toebehoren voor ongeveer 5000 euro. Als we kijken naar mijn jeugd heb ik een jaar (of langer) gespaard (in guldens nog..) voor een kasteel van Playmobil. Destijds 110 euro! Belachelijk duur, maar ik had het tot op de cent nauwkeurig gespaard 😉

Eerste baantje:
Bij de bakker! Ik was daar verkoop medewerkster.

Eerste keer in een vliegtuig:
Ik heb nog nooit gevlogen! Maar dat zal niet heel lang meer duren denk ik 😉

Vertel me, wat denk jij?