Brownies

Vandaag vieren de ouders van mijn vriend hun 30e trouwdag. Ik had de opdracht gekregen om brownies te maken voor op het feest van deze middag. Nu onze keuken eindelijk klaar is én het fornuis eindelijk staat had ik alle mogelijkheden om een grote brownie te maken.

Ik had een recept gekregen van een familielid en daarmee ben ik aan de slag gegaan. Omdat ik een groot bakblik heb van 42 bij 29 cm moest ik het recept verdubbelen. Ik heb meteen onze nieuwe keukenmachine in gebruik genomen, wat is dat ideaal zeg! Eigenlijk is het best lui, maar daarom des te makkelijker!

Met een uur (uitgezonderd een telefoontje én bezoek) stond er een prachtige brownie met witte chocoladestukjes op tafel! Vanmiddag hebben we dus het feest, dus nu nog snel wat boodschapjes halen en wegwezen!

Vertel me, wat denk jij?