Gehaakte Totoro knuffel

Ik ben weer aan het haken geslagen! Deze keer wilde ik een blauwe Totoro maken. Ik had dit patroon al heel lang er voor liggen en wilde er nu toch mee aan de slag. Ik had vakantie, dus tijd genoeg om aan een wat groter projectje te beginnen.

In totaal heb ik er denk ik 10-12 uur over gedaan om hem te maken, maar het was wel ongelooflijk leuk. Een goede oefening om zo lang mogelijk goede en gelijke steken te maken. Ik moest zelfs bollen bij bestellen! Het bolletje katoen waar ik mee was begonnen was niet genoeg én ik moest wit hebben van hetzelfde merk… Had ik even geen rekening mee gehouden… Oepsie! Lang leve online bestellen, twee dagen later kon ik gewoon verder waar ik was gebleven 😉

En dit is het resultaat! Ben er best trots op, al mag ik nog wel oefenen op het vastnaaien van de onderdelen. Zijn buikje is nog niet helemaal recht. 

 

Vertel me, wat denk jij?