Amigurumi konijntje/bunny

Een hele tijd geleden kwam ik op een konijntjes patroon van www.PlanetJune.com. Destijds had ik nog geen konijntje, maar vond ik het patroon helemaal geweldig! Nu ik intussen een 5 weken een konijntje in huis heb, moest ik ineens denken aan dat haak-patroon wat ik toen had gevonden. Gelukkig kon ik ‘m zo terugvinden en besloot ik het patroon te kopen. Het leuke van dat patroon is dat je 3 verschillende konijntjes kan haken: een dwergkonijn, een angora konijn en een hangoor konijn.

Ik heb zelf een dwergkonijn, genaamd Snips, dus moest ik wel als eerste een dwergkonijn maken. Met een mooie bruingrijze katoendraad en een 3,5mm haaknaald ben ik aan de slag gegaan. Vier uur later stond dit lieve konijntje er. Ik word al iets sneller met haken, maar het kan naar mijn idee nog sneller en mooier.

Uiteraard heeft mijn eigen konijn even model moeten staan voor nog twee schattige foto’s:

   

 

 

A while ago I found a lovely bunny pattern on www.PlanetJune.com. But at the time I didn’t had a bunny myself, so I didn’t bought the pattern. After a while when I did buy myself this cute little bunny, named Snips, I reminded myself of this super-cute pattern I had found. The fun thing about that pattern, is the fact that you can actually make 3 different bunny’s from it. Dwarf, Angora and Lop. Since my own bunny is a Dwarf, I had to start with that pattern.

After finding the best color for the bunny I started. Four hours later this cute litte bunny was done! My crocheting isn’t that dast, but I know I can go even faster and prettier. So practice, practice, practice 😉 And ofcourse, my bunny had to be a model for this lovely little amigurumi bunny.

2 thoughts on “Amigurumi konijntje/bunny

Vertel me, wat denk jij?